diumenge, 27 d’abril del 2014

La meua primavera

 La meua experiència amb els seus llavis va ser com pujar a una muntanya russa. Eixa sensació quan el cor està a punt d’eixir pel pit. Va ser una sensació de plaer. Sincerament, tornaria a repetir. La llibertat de veure-li tant a prop eixes corbes carnoses de color roig ben mereixen una fotografia, o millor dit, una escultura. Una escultura dels seus llavis. Com m’agradaria tornar a estar a prop d’aquella delícia.

 La meua experiència amb els seus ulls va ser com veure les estrelles de l’univers més profund. I és que els ulls eren d’una profunditat que podia veure el que hi havia al meu darrere. Eren uns ulls de color coral, on podia imaginar-me bussejar entre peixos pintats per les mans d’un xiquet. Em vaig apropar tant als seus ulls que ens vam tocar la punta del nas, va ser un toc màgic.

 La meua experiència amb els seus cabells va ser com un passeig damunt d’un núvol. Podia palpar  la suavitat de la seua llarga melena en les meues mans, era com tocar els pètals de totes les flors que ens rodejaven. La meua primavera ha començat besant-la i acabarà com ha començat, la marca dels nostres besos en els nostres llavis així ho demostrarà.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada