dimarts, 1 de setembre del 2015

Punt i final


 Va entrar de puntetes en l'interior d'aquella piscina encarada al mar. Mentre s'introduïa, l'aigua gelada anava deformant el seu cos. L'efecte visual també li va difuminar les cames i els malucs. Era com si algú haguera agafat una goma d'esborrar i tinguera la intenció de fer desaparèixer, de censurar, allò més sensual.
 Després de que la seua pell s'acostumara a la baixa temperatura de l'aigua, ella es va submergir fins a l'altura de la nuca. Va tancar els ulls i va notar com el cor li anava més lent, els nervis de les cames es paralitzaven i semblava que d'un moment a un altre es desmallaria sense que ningú es donara compte, perquè estava sola. Completament sola.
 Sí. Va pensar ella. Este és l'últim bany de l'estiu. Punt i final a unes vacances que s'han fet llargues: vesprades amb les amigues, passejades per la platja, menjars copiosos i, sobretot, pau i tranquil·litat. Flotava en meitat de la piscina. En obrir els ulls va confondre que levitava en el cel. Que s'elevava sense adonar-se'n i es convertiria en un ocell més que emigra.
 Sembla mentida que l'estiu s'acabe. Agost tan sols ha estat una anècdota en el calendari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada